Invester i gode minner

_DSC4120-2.jpg
_DSC5028-2.jpg

Familiefotografering/ Kjærestefotografering/ Portrett

1-2 timers fotografering på et valgt sted

Online bildegalleri med ca. 30-40 bilder

Mulighet for å kjøpe ekstra bilder

2500 kr

 

Fotoalbum

Vil du endelig ha bildene dine organisert og samlet

på et flott sted?

 

Har du hatt mange fotograferinger, tatt mange bilder med telefonen eller kameraet, men du får ikke til å printe dem ut?

Regelmessighet lønner seg. Jeg er her for å hjelpe deg. Neste gang du møter en venninne eller svigermoren vil du kunne vise frem dine nye album med  favorittbildene dine.

 

Kom igjen, jeg hjelper deg!

Hva vil du få hvis jeg forbereder albumet for deg?

 

Du sparer tid du ville bruke på å lete etter det rette trykkeriet og designe album. Jeg har allerede erfaring med dette.

 

Jeg vil gjerne tilby deg album skreddersydd etter dine behov.

 

Alt jeg trenger fra deg er filer. Vi ordner resten individuelt slik at du mottar produktet av høyeste kvalitet

Priser for 10 spreads (2 sider):

 

Album 20cmx 20cm -1200 kr

Album 20cm x 30cm-1600 kr

Album 30x 30cm-2000 kr

 

På 10 spreads kan du ha ca. 35 bilder.

  • Andre størrelser er tilgjengelig på forespørsel

  • Ekstra oppslag (to sider): 200 kr

  •  Leveringstid er normalt ca. 4 uke

 

 

 

 

 

 

FAQ

Hva skjer under fotograferingen?

Under fotograferingen tar vi ikke poserte bilder. Bildene skal være et minne fra hverdagen din, de skal hjelpe deg å huske vanene dine fra denne tiden, de skal vekke miner relatert til leiligheten deres eller favorittstedet der dere ofte går sammen - hvis fotografering finner sted der. Jeg pleier å fotografere fra kl. 10.00 til 14.00 hjemme og fra ca. kl. 15.00 til 20.00, når vi tar utefotografering, avhengig av årstiden.

Leiligheten min er ikke egnet for fotografering.

Mange mennesker som tenker på en familiefotografering i en leilighet eller et hus, er bekymret at bostedet deres er ikke bra nok til å ta flotte bilder. Bostedet deres er en del av historien deres. Husk at bildene skal være et minne fra deres virkelige liv og selv om dere bor i en liten, leid leilighet eller hybel nå, men er lykkelige, vil dere huske og savne dette stedet om noen år. Selv om du planlegger å flytte til et drømmehus, vil du alltid at barna dine husker dette stedet, hvor de vokste opp, hvilken sofa de hoppet på og ved hvilket bord spiste de frokost, lunsj og middag sammen.

Hvordan kle på seg til fotografering?

 

Antrekkene deres er en av den viktigste delen under fotograferingen.  Dere må føle dere komfortable og naturlig, men når dere velger et antrekk, må dere huske på stilistisk konsistens, for eksempel er en prinsessekjole i kombinasjon med pappas jeans ikke det beste valget. De viktigste elementene å være oppmerksom på er valg av mønstre, farger og stiler. Farger - det er best å ha maksimalt 4, ingen logo, bilder for eksempel av eventyrfigurer. For fotografering både ute og inne velger vi klær i dempede farger - vi unngår sterke og neonfarger, de foretrukne nyanser er hvite, beige, blå, men også jordiske farger, marineblå, mørkegrønn, vinrød, sennepsgul.  Velg hvit i stedet for svart. Ikke overdriv med mønstre, rutete eller prikkete klær, som kan distrahere, ta vekk fokus fra ansiktsuttrykk og følelser. Det er viktig at antrekkene er tidløse - klesplagg som linbukser, jeans, luftige kjoler, lyse T-skjorter eller skjorter, varme myke gensere om høsten er perfekte. Hjemme vil jeg ofte be deg om å ta av deg sokkene;)

Hva om barna ikke samarbeider?

 

Vel ... Det var en plan - vakre familiebilder i sjarmerende omgivelser, alle ser inn i linsen og smiler bredt ... Nei ... det skjer nesten aldri:) Hvordan skal du forklare til 18 måneder gammel barn at han eller hun må sitte stille, se på fotografen og smile :) Du vet at det ikke er mulig. Men forestill deg det samme bildet - hele familien, som klemmer, kysser og kiler hverandre. Ja - det går og følelsene vil være ekte og det vil være deg. Fotograferingen skal være morsom, det skal være et fint minne, et møte, som ikke bare du vil vente på, men også barna dine. La oss ikke tvinge dem til noe - noen barn er mer sjenerte og trenger et øyeblikk. La oss møte og du vil se at familiefotografering ikke trenger å være stiv og tvunget.

 

 

Info:

 Jeg gir ikke raw eller uredigerte bilder.

_DSC4838-2.jpg
_DSC2495-2.jpg
_DSC8447-2.jpg
_DSC4249-2-2.jpg